مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

ثبات قیمت‌ها در بازار سکه و طلا

قیمت طلا و سکه در بازار امروز نسبت به ابتدای هفته با ثبات نسبی همراه بوده و همچنان هر عدد سکه طرح جدید تمام بهار آزادی کمتر از چهار میلیون تومان معامله می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۵ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 26
کد خبر: ۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران اعلام کرد که قیمت طلا و سکه در بازار امروز نسبت به ابتدای هفته با ثبات نسبی همراه بوده و همچنان هر عدد سکه طرح جدید تمام بهار آزادی کمتر از چهار میلیون تومان معامله می‌شود.


ابراهیم محمدولی در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز قیمت طلا و سکه تقریبا با نرخ‌های روز نخست هفته جاری یکی است و می‌توان گفت که ثبات نسبی در این بازار وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود همچنان روند کاهشی قیمت‌ها در این بازار ادامه داشته باشد که البته مشروط به نگاه و سیاست‌گذاری‌های مسئولان است.


وی افزود: امروز قیمت هر عدد سکه طرح جدید تمام بهار آزادی ۳ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم نیز ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. همچنین نیم‌سکه دو میلیون و ۵۰ هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و ۱۷۵ هزار تومان و سکه گرمی ۶۶۱ هزار تومان در بازار امروز معامله می‌شود.


رییس اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر تهران همچنین درباره‌ حال و هوای بازار طلا نیز اینگونه توضیح داد که ثبات قیمت در بازار طلا با وجود افزایش اونس جهانی به ۱۲۲۷ دلار مشاهده می‌شود به‌گونه‌ای که هر مثقال طلای ۱۷ عیار یک میلیون و ۵۷۴ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز ۳۶۳ هزار و ۴۰۰ تومان فروخته می‌شود و اگر مدیریت و برنامه‌ریزی متولیان و مسئولان دولتی همچون هفته‌های گذشته باشد همچنان امید به کاهش قیمت‌ها وجود دارد.

ارسال نظر